PRATITE NAS

FacebookInstagramTwitter

Newsletter

Ime:
Email:

Ovo niste znali o turističkim destinacijama

393560 10151014367045045 654667803 nVolite da putujete? Poznate turističke destinacije uglevnom oduševljavaju, ali postoje i neke sitnice koje vjerovatno niste znali.

Kineski zid je strm

Potrebno je popeti se 4.000 stepenika kako bi stigli do najniže tačke ulaza koja omogućuje šetnju po zidinama. Naravno, postoji i posebna gondola, ali to nije bitno, posebno kada želite da osjetite veličanstvenost ove građevine.

Do Mona Lize je teško doći

Postoji poseban graničnik koji će vas držati na određenom rastojanju od ove čuvene slike, a tu su i drugi turisti koji hoće da ovjekovječe svoj boravak pored ove slike. Gužva. Pomaže samo strpljenje.

Oči jako peku posle boravka u Mrtvom moru

U pitanju je jedna od najslanijih vodenih površina, tako da ne bi bilo loše da par dana prije posjete izbjegnete brijanje vaših nogu, kao i da zaboravite na ronjenje i uranjanje glave u vodu, budite sigurni da će vas veoma boljeti.

 

Postoji brži način da se popnete na Ajfelov toranj

Penjanje do vrha ovog najljepšeg dijela Pariza nije lak, a nekada može trajati i satima. Među tajnim prečicama nalazi se i ona kupovina unapred određenog dolaska ili penjanje stepenicama na drugi nivo umesto da poput drugih turista čekate svoj red na dnu.

Kip Slobode ipak nije slobodan za turiste

Morate unaprijed rezervisati vrijeme za posetu krune Kipa slobode, a dozvoljena je samo jedna rezervacija po osobi u vremenskom periodu od šest meseci.

Sigurni smo da su ovo samo sitnice jer sva ova mjesta su prelijepa i svakako će vas oduševiti